Loading…

Winnaar Exact Online Hackathon 2016

Op 8 en 9 november 2016 organiseerde Exact Software de Exact Online Hackathon 2016. Tijdens deze twee dagen heb ik samen met Gert-Jan (itwize) en Michiel (unitri) een proof of concept mobiele applicatie ontwikkeld op basis van het Exact Online platform. Na twee dagen vol inspiratie, koffie, pizza en heel veel code kraken, zijn wij uitgeroepen tot de winnaar van de Exact Online Hackathon 2016!

De app helpt gebruikers bij het opmerken van gebeurtenissen die worden vastgelegd binnen Exact Online. Via een eenvoudige wizard kan de gebruiker aangeven op welke gebeurtenis hij/zij een melding wil ontvangen. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat de app je een melding geeft wanneer een factuur betaald is, wanneer een factuur boven een bepaald bedrag wordt ingeboekt of als er een nieuwe relatie wordt aangemaakt.

We zijn druk bezig om ons concept verder uit te werken. Binnenkort hopen we je daar meer over te kunnen berichten. Wil je op de hoogte worden gehouden, neem dan ook een kijkje op de website van onze app.

 

Geef een reactie